اشتراک گذاری

انواع اتو مو مناسب برای موهای نازک و کم پشت

اتو موهایی که در بازار وجود دارند علاوه بر تنوع مدل، کارایی، قیمت و برند از جنبه دیگری نیز با هم متفاوت اند. دسته بندی مهم اتو مو ها را می توان بر اساس نوع و جنس مو نیز انجام داد. از این رو برخی برای مو های کلفت تر و پر پشت تر مناسب اند و برخی نیز اتو مو برای مو های نازک و کم پشت اند. در واقع این اتو ها بهتر می توانند مو های نازک و کم پشت را صاف کرده و حالت دهند. در این خصوص برای انتخاب اتوی مخصوص مو های کم پشت باید به برخی خصوصیات در دستگاه توجه کرد.

خصوصا که به دلیل حساسیت بالای مو های نازک و کم پشت به دما و حرارت بالا، در زمان انتخاب و خرید یک اتو مو برای موهای نازک باید به یک سری فاکتور ها و مشخصات در دستگاه مورد نظر توجه بیشتری داشت. در ادامه به بررسی انواع اتوی مو و مشخصاتی که دارند می پردازیم و به این نکته اشاره می کنیم که یک اتوی موی مناسب برای افرادی با مو های نازک چه ویژگی هایی باید داشته باشد.

اتو مو برای مو های نازک

در انتخاب اتو مو برای مو های نازک به چه فاکتور هایی باید توجه کرد؟

اتو های مو هر کدام ویژگی ها و مشخصاتی دارند که می توان بر اساس این ویژگی ها مناسب ترین اتو مو برای موهای نازک را انتخاب کرد. در اتو های مو ویژگی هایی مانند اندازه و سایز صفحه اتوی مو، این که شکل این صفحه چطور باشد، دمای اتو مو تا چه درجه حرارتی بالا برود، جنس صفحه اتوی موی مورد نظر از چه متریالی باشد، آیا اتو دارای ویژگی قطع حرارت به صورت خودکار است یا خیر و سایر مشخصات دستگاه می تواند در انتخاب اتوی مخصوص مو های کم پشت در نظر گرفته شود. از این رو چند نکته مهم را باید در زمان انتخاب و خرید اتوی مناسب موهای نازک و کم پشت در نظر گرفت.

قابلیت تنظیم دما

اولین موضوع مهم و تاثیر گذار در انتخاب و خرید اتو مو برای مو های نازک، توجه به قابلیت تنظیم دما در دستگاه است. در خصوص مو های نازک میزان درجه حرارت اهمیت زیادی دارد و در صورت بالا رفتن بیش از حد دمای دستگاه و داغ شدن آن می تواند به مو ها آسیب جدی وارد کند. در نتیجه با داشتن قابلیت تنظیم دما روی درجه دلخواه، می توان متناسب با حجم و نازکی مو ها، دستگاه را روی بهترین درجه حرارتی که به مو ها آسیبی وارد نکند تنظیم کرد.

بیشتر بخوانید: نحوه استفاده از اتو مو سه کاره 

انتخاب جنس صفحه مناسب برای مو های نازک و کم پشت

همان طور که گفته شد انواع مختلف اتو موی موجود در بازار جنس صفحه متفاوتی دارند. در انتخاب اتو مو برای مو های نازک باید اتو هایی با صفحه سرامیکی را مد نظر قرار داد. اتو هایی با صفحه سرامیکی بهترین کارایی و عملکرد را برای انواع مو ها خصوصا مو های کم پشت و نازک دارند.

جنس این صفحات موجب کاهش صدمات به مو ها می شود. در کل برای مو های حساس و نازک مانند مو هایی که رنگ و دکلره دارند یا مو هایی که در اثر شست و شوی زیاد، سشوار کشی مداوم و عوامل محیطی رطوبت شان را از دست داده و خشک و آسیب پذیر شده اند، بهترین اتو موی موجود، اتو هایی با صفحات سرامیکی هستند.

در نتیجه نکته دوم در انتخاب اتو موی مخصوص مو های کم پشت، توجه به جنس صفحه دستگاه مورد نظر است. مزیت دیگر اتو مو هایی با صفحه سرامیکی این است که این دستگاه ها معمولا میزان تولید یون منفی بالایی دارند که همین می تواند در محافظت کردن از مو های آسیب دیده و نازک نقش زیادی داشته باشد.

به اندازه صفحه اتو مو توجه کنید

نکته مهم بعدی در انتخاب بهترین و مناسب ترین اتو مو برای مو های نازک، توجه کردن به ابعاد و اندازه صفحه اتوی موی مورد نظر است. برای مو های نازک بهترین گزینه اتو هایی با صفحات باریک تر است. اتو مو هایی که صفحه پهن تری دارند معمولا سریع تر و گسترده تر دما را به مو ها منتقل می کنند. به این ترتیب برای مو های نازک گزینه مناسبی نیستند. معمولا اتو مو هایی با صفحات پهن برای افرادی با مو های پر پشت و حجم دار مناسب است. اتو موی مخصوص مو های کم پشت صفحه باریک تری دارد.

اتوی مخصوص مو های کم پشت

معرفی برخی از بهترین مدل های اتو مو برای مو های نازک کم پشت

با توجه به مهم ترین نکات انتخاب اتو موی مخصوص مو های کم پشت می توان برخی از بهترین مدل های موجود در بازار را برای افرادی که مو های کم پشت و نازکی دارند معرفی کرد. در ادامه چند مورد اتو مو برای مو های نازک را بررسی خواهیم کرد:

اتو مو بابلیس نانو مدل ST – 3388

این اتو مو می تواند به دلیل ویژگی هایی که دارد بهترین گزینه برای افرادی با مو های نازک و کم پشت باشد. چند ویژگی برجسته این مدل که آن را به عنوان یک گزینه مناسب برای مو های نازک تبدیل کرده است، قابلیت کنترل و تنظیم دمای دستگاه، داشتن یک صفحه سرامیکی و سیستم قطع حرارت و خاموشی خودکار دستگاه است. البته این مدل یک صفحه پهن دارد. با این حال مشخصات و عملکرد آن به گونه ای است که می توان آن را به عنوان اتو مو برای مو های نازک و کم پشت نیز در نظر گرفت.

اتو مو آی رنمینگتون مدل S203

یکی دیگر از گزینه های پیشنهادی به عنوان مناسب ترین اتو مو برای مو های نازک،  اتو مو آی رنمینگتون مدل S203 است. این دستگاه نیز به یک صفحه سرامیکی مجهز است. نکته قابل توجه سایز صفحه است که متوسط بوده و از این رو برای مو های کم پشت مناسب است و در عین مراقبت از مو ها، آن ها را به خوبی صاف کرده و حالت می دهد.

با وجودی که این مدل به قابلیت تنظیم دما مجهز نیست، اما گستره دمایی آن بین 180 تا 200 درجه است و از این رو حرارت بالایی را به مو های نازک و آسیب پذیر انتقال نخواهد داد و می توان گفت این مدل اتو موی مخصوص مو های کم پشت و نازک است.

اتو موی بابلیس مدل ST3311

اتو موی بابلیس مدل ST3311 یکی دیگر از گزینه های مناسب اتو مو برای مو های نازک است، چرا که این دستگاه به قابلیت تنظیم دما مجهز بوده که این امر برای مو هایی نازک و کم پشت اهمیت زیادی دارد. این مدل به یک نمایشگر ال سی دی مجهز است که دقیقا دمای دستگاه را نمایش داده و می توان آن را تنظیم کرد. این اتو مو همچنین به فناوری خاموش شدن خودکار نیز مجهز است.

اتو مو دارک استار مدل CL-168

یکی دیگر از مدل های اتو مو برای مو های نازک، اتو موی دارک استارک مدل CL-168 است. این دستگاه در کنار تمام مشخصات ضروری دیگر برای مو های نازک و کم پشت یک ویژگی منحصر به فرد دیگر هم دارد. در این دستگاه یک شیار روی صفحه اتو مو وجود دارد که در آن مخزن آب تعبیه شده است. از طریق این شیار ها بخار آب عبور می کند و روی مو ها را می پوشاند.

این مشخصه به طرز چشم گیری میزان آسیب به مو های نازک و حساس را کاهش می دهد. این دستگاه به صفحات سرامیکی نانو نیز مجهز است و سریعا گرم می شود. ویژگی دیگر آن هم مجهز بودن به فناوری تنظیم دمای دستگاه است. به نظر می رسد یکی از بهترین مدل اتو مو ها برای افرادی با مو های نازک و کم پشت همین مدل باشد.

نکات مهم استفاده از اتو مو برای مو های نازک و کم پشت

مدل های بالا به همراه تعداد زیادی از انواع اتو مو های مناسب برای مو های کم پشت و نازک، در کنار ویژگی های مختلفی که دارند می توانند میزان آسیب رسیدن به مو های نازک را کم کنند. با این حال در خصوص استفاده از اتو موی مخصوص مو های کم پشت باز هم باید یک سری موارد را رعایت کرد. اولین نکته انتخاب اتو مویی است که گرما را در حرارت پایین به صورت یکنواخت روی مو ها پخش کند.

به این ترتیب دیگر نیازی به اتوکشی چندین باره روی یک دسته مو نیست. معمولا اتو هایی با صفحه سرامیکی این ویژگی را دارند. دومین مورد این که بهتر است از اتوکشی روی مو های خیس و دارای رطوبت بالا نیز خودداری کنید تا از آسیب جدی به مو ها جلوگیری نمایید. در نهایت نیز بهتر است حتما از مدل های با کیفیت اتو موی مخصوص مو های کم پشت استفاده کرده تا سلامت مو ها را حفظ کنید. برای این منظور می توانید از مقاله راهنمای خرید اتو مو کمک بگیرید.

تنظیم دما برای اتو کشیدن مو

دمای مناسب برای اتو کشیدن مو به عوامل مختلفی بستگی دارد که میتوان به نوع مو ، وضعیت مو، فرم مو اشاره کرد. به طور کلی برای موهای نازک یا آسیب دیده دمای بین 120 تا 150 درجه سانتی گراد و موهای سالم نیر بین 150 تا 180 درجه سانتی گراد توصیه میشود

5/5 - (1 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خوب گرم نشدن سشوار
علت خوب گرم نشدن سشوار
عوارض لیزر پوست
عوارض لیزر پوست
علت روشن نشدن اتو مو
علت روشن نشدن اتو مو
آیا بوتاکس مضر است؟
عوارض تزریق بوتاکس چیست؟
راهنمای خرید فر مژه برقی
راهنمای خرید فر مژه برقی
راهنمای خرید سوهان برقی ناخن
برای خرید سوهان برقی به چه نکاتی توجه کنیم؟