اشتراک گذاری

تعمیر ریش تراش برقی

یکی از لوازم بسیار کاربردی در بین انواع لوازم آرایشی برقی، انواع مدل های ریش تراش برقی است. این دستگاه های پر استفاده توسط آقایان برای شیو کردن و اصلاح صورت مورد استفاده قرار می گیرند و به نوعی جایگزین تیغ های اصلاح و روش های سنتی اصلاح صورت هستند. ریش تراش های برقی دستگاه های حساسی هستند که به دلایل مختلفی ممکن است از کار بیفتند. برای نمونه استفاده نادرست از دستگاه و نوسانات برقی یا فرسودگی قطعات از جمله دلایل متداولی است که باعث خرابی این دستگاه ها می شود. به همین ترتیب بر اساس نوع خرابی و مشکل ایجاد شده در دستگاه، نیاز به تعمیر ریش تراش برقی توسط تعمیرکاران حرفه ای تعمیر لوازم برقی آرایشی وجود دارد.

تعمیر ریش تراش برقی

بررسی مشکلات مختلف ریش تراش های برقی و تعمیر این دستگاه ها

این دستگاه ها نیز بر اساس مدل ممکن است دچار مشکلات مختلفی شوند. این حالت ها بر اساس قطعات مختلف و مشکل ایجاد شده در هر قطعه ایجاد می شوند. برای نمونه ممکن است ریش تراش کلا روشن نشود. در نتیجه تعمیرکار لوازم برقی آرایشی باید قطعات درونی دستگاه از جمله برد ریش تراش، موتور آن، سیم ها و اتصالات درونی دستگاه را بررسی کرده و در صورت وجود خرابی ، مشکل آن ها را برطرف کند. یکی از حالت هایی که در ریش تراش های برقی دیده می شود، شکستگی پایه نگهدارنده تیغه های این دستگاه است. گاهی نیز مشکل از باتری ریش تراش است و باید تعمیر شود.

مشکلات بسیار متفاوت دیگری نیز در ریش تراش های برقی مشاهده می شود که بسته به نوع آن ها فرایند تعمیر لوازم آرایشی برقی متفاوت خواهد بود. برای نمونه اگر تیغه های ریش تراش بسیار کند شده باشد و کار با دستگاه را مختل کند، نیاز به تعمیر ریش تراش برقی مورد نظر وجود دارد. گاهی نیز چرخ دنده های ریش تراش دچار مشکل می شوند و در صورت خرابی یا حتی شکستگی آن ها دستگاه خوب کار نمی کند. 

صدا دادن دستگاه حین کار با آن، روشن نشدن ریش تراش، خراب شدن دکمه های آن و داغ کردن بیش از حد ریش تراش برقی همگی از جمله مواردی است که باید توسط کارشناس تعمیر لوازم برقی آرایشی مورد بررسی قرار گرفته و برطرف شود.

نحوه تعمیر دکمه های ریش تراش برقی به چه صورت است؟

کلید پاور یا همان کلیدی که برای روشن و خاموش شدن ریش تراش برقی روی بدنه آن قرار دارد، یکی از بخش های حساس این دستگاه ها است که به صورت رایجی احتمال خرابی و بروز مشکل در آن وجود دارد. قطعا در صورت بروز مشکل در این قطعه، عملا ریش تراش به دستگاهی غیر قابل استفاده تبدیل می شود. مواردی از جمله نوسانات برقی، قطع شدن سیم ها و اتصالات داخلی دستگاه یا هر آسیب دیگری می تواند دلیل خرابی این کلید و عدم کارکرد درست آن شود.

در صورت بروز مشکل در این کلید، باید دستگاه توسط تعمیر کار حرفه ای ریش تراش بررسی شود تا برای تعمیر دکمه های ریش تراش برقی اقدامات لازم را انجام دهد. بعد از باز کردن دستگاه و برداشتن کاور آن، به کلید دسترسی پیدا کرده و می تواند اتصالات آن را بررسی کند. گاهی با انجام تعمیراتی روی کنتاکت های دکمه ریش تراش می توان آن را تعمیر کرد. اما با این حال گاهی نیز ممکن است دکمه شکسته شده باشد و مشکل آن در حدی باشد که نتوان آن را تعمیر کرد و با تعمیرکار دستگاه با تعویض این دکمه ها، کار تعمیر دکمه های ریش تراش را انجام دهد. 

به هر حال همه چیز بسته به نوع و میزان مشکل ایجاد شده و تشخیص تعمیرکار دستگاه دارد. تعمیرکار ریش تراش، با کمک ابزار های تخصصی می تواند کلیدی های ریش تراش را چک کرده و مشکل آن را به صورت دقیق عیب یابی کند.

نکات مربوط به تعویض دنده های ریش تراش برقی

یکی دیگر از قطعات حائز اهمیت در ریش تراش های برقی که می توان در لیست موارد تعمیر ریش تراش برقی به آن اشاره کرد، چرخ دنده های این دستگاه است. در اکثر مواقع مشکلی که برای این قطعه ایجاد می شود، مشکل شکستگی چرخ دنده های ریش تراش است. در بسیاری از موارد در صورت فرسودگی و عدم کارکرد درست چرخ دنده های ریش تراش، دستگاه به شدت داغ می کند.

علاوه بر این، در صورت بروز مشکل در دنده های دستگاه، کار اصلاح صورت با استفاده از ریش تراش مورد نظر درست انجام نمی شود. بروز این مشکل نیاز به تعمیرات تخصصی در اسرع وقت دارد. اگر چرخ دنده ها دچار مشکل شوند، به دنبال آن تیغ های دستگاه به کندی می چرخند. برای تعمیر ریش تراش برقی در صورت خرابی چرخ دنده ها، تعمیر کار باید آن را به دقت بررسی کرده و بعد از تشخیص مشکل آن باید برای تعمیر یا در صورت نیاز تعویض دنده های ریش تراش اقدام کند.

 معمولا در صورت شکسته شدن چرخ دنده ها، تعمیرکار معمولا برای تعویض دنده های ریش تراش اقدامات لازم را انجام خواهد داد. انتخاب چرخ دنده های اصلی و متناسب با نوع و مدل ریش تراش برای حفظ عملکرد قبلی آن اهمیت بسیار زیادی دارد.

نکات مهم  در تعمیر ریش تراش برقی

یک نکته مهم در خصوص ریش تراش های برقی وجود دارد که در مسیر تعمیر ریش تراش برقی تعیین کننده خواهد بود. ریش تراش ها مدل های متنوعی دارند. منظور از مدل های متنوع تنها برند های مختلف با قابلیت های متنوع نیست. منظور نحوه عملکرد این دستگاه ها است.

 ریش تراش های موجود شامل انواع تریمر و چرخشی هستند. این دسته بندی بر اساس نوع تیغه به کار رفته در این دستگاه ها انجام می شود. بر اساس نوع تیغه فرایند تعمیر و نوع خرابی دستگاه های مختلف ریش تراش متفاوت خواهد بود. از طرفی مشکلات ایجاد شده در این دستگاه ها هم از نوع الکترونیکی است و هم از نوع خرابی های فیزیکی. هنگام مراجعه به مرکز تعمیر لوازم آرایشی برقی باید به این مساله توجه کنید که چه طیف خدماتی توسط مرکز مربوطه ارائه می شود.

این مقاله مواردی در مورد تعمیر، نحوه ی کار و شناسایی مشکلات ریش تراش برقی را بیان می کند، چگونه می توان مشکل ریش تراش برقی را تشخیص داد و برای رفع آن به چه قطعات و ابزاری نیاز دارید؟ سپس دستورالعمل های گام به گام ساده ای برای نحوه سرویس آن ارائه می دهد. همچنین به جزئیات بیشتر راجع به تعمیر ریش تراش برقی اشاره دارد.

جلوگیری از خرابی و نیاز به تعمیر ریش تراش برقی

با تمیز کردن دستگاه پس از هر بار استفاده و پیروی از راهنمای تعمیرات سازنده، می توان از بسیاری از تعمیرات ماشین اصلاح برقی جلوگیری کرد علاوه بر این، سیم برق ممکن است نیاز به تعویض داشته باشد. شارژر ممکن است به سرویس نیاز داشته باشد یا موتور از کار افتاده باشد؛ سر ریش تراش می تواند مسدود شود و لبه های آن آسیب ببینند با این حال خوشبختانه بسیاری از موارد تعمیر ریش تراش برقی قابل حل هستند. بهترین راه برای جلوگیری از بروز مشکل در ماشین اصلاح برقی، بازرسی منظم و نگهداری مناسب آن است.

عملکرد ماشین اصلاح برقی

ریش تراش برقی وسیله ای کوچک موتوری برای زدودن موهای بدن است، یک موتور درون ریش تراش تیغه های مینیاتوری را حرکت می دهد، یک صفحه موها را نگه می دارد تا تیغه های برش آنها را اصلاح کنند. انرژی این وسیله از جریان برق خانگی از طریق سیم یا باتری های مخصوص تأمین می شود و نکته حائز اهمیت این است که نگهداری درست از این وسیله می تواند نیاز به تعمیرات ماشین اصلاح برقی شما را به تعویق بیاندازد.

دو نوع از محبوب ترین ریش تراش برقی، سر فویل و سر چرخشی است، ریش تراش سر فویل ردیف های تیغه را با استفاده از یک اسیلاتور به عقب و جلو حرکت می دهد؛ موتور ریش تراش با چرخش، چرخ سه پره را به صورت هماهنگ می چرخاند، هر نوع ریش تراش دنده، تیغه و صفحه مخصوص خود را دارد و تعمیر ریش تراش برقی نیز با توجه به مدل آن کمی متفاوت خواهد بود.

تشخیص مشکل قبل از تعمیر ریش تراش برقی

بیشتر مشکلات ریش تراش برقی به راحتی شناسایی و برطرف می شوند، اگر ریش تراش شما اصلاً کار نمی کند، ابتدا اگر از نوع برقی است پیش از شروع تعمیرات ماشین اصلاح برقی، پریز برق را بررسی کنید و با پریز دیگری امتحان کنید؛ اگر باتری دارید، از شارژ کامل آنها اطمینان حاصل کنید.

اگر ماشین اصلاح پوست را نیشگون می دهد، صفحه را از نظر خوردگی یا آسیب دیدن بررسی کرده و سری آن را سرویس دهید؛ زیرا تیغه ثابت به هیچ عنوان نباید خط یا خشی بردارد، اگر تیغه شما آسیب دیده باشد قابل استفاده نیست، با مراجعه به تعمیر کار باید آن را تیز کنید.

اگر ریش تراش برقی به کندی کار می کند، پر سر و صدا است یا عملکرد ضعیفی دارد، قبل از شروع تعمیر ریش تراش برقی، ماشین اصلاح را تمیز و روان کنید سپس موتور را نیز بررسی کنید. در ریش تراش های سر فویل، اسیلاتور را بررسی کنید. لازم است ریش تراش را برای روانکاری و استفاده بهتر مرتب روغن کاری کنید.

روغن کاری هنگام تعمیر ماشین ریش تراش برقی

اولین گزینه این است که به سادگی از روغن معدنی سبکی برای تعمیرات ریش تراش برقی استفاده کنید. در واقع، هر روغن معدنی بسیار تصفیه شده برای روان کاری تیغه های ریش تراش برقی بسیار مفید خواهد بود. همچنین از روغن های ضعیف تر مانند روغن چرخ خیاطی که در میان روان کننده ها به راحتی قابل دسترس است می توان استفاده کرد.

لوازم مورد نیاز برای تعمیرات ماشین اصلاح برقی

قطعات تعویض ریش تراش برقی از طریق فروشگاه های خرده فروشی یا به صورت آنلاین از تولید کننده یا تأمین کنندگان بازار پس از فروش در دسترس است.

  • پیچ گوشتی
  • روان کننده ریش تراش
  • برس کوچک

مراحل تعمیر ماشین اصلاح برقی

  • سرویس ریش تراش برقی فویل دار:

  1. قبل از شروع تعمیر ریش تراش برقی، دستگاه را از برق بکشید. مجموعه سری را که توسط پیچ نگه داشته شده توسط پیچ گوشتی باز کنید.
  2. صفحه را از روی سری برداشته و با دقت تمیز کنید. اگر صفحه خراب یا خورده است، آن را تعویض کنید.
  3. مونتاژ تیغه را از مونتاژ اسیلاتور خارج کنید. مونتاژ تیغه را با هواگیری بازرسی و تمیز کنید تا بدین صورت تعمیرات ماشین اصلاح برقی تکمیل گردد.
  4. اگر ریش تراش موی سر شما نیاز به روغن کاری دارد، دستورالعمل های روغن کاری را دنبال کنید.
  • سرویس ریش تراش برقی با چرخش سر:

  1. قبل از شروع تعمیرات ریش تراش برقی، دستگاه را از برق بکشید. مجموعه سری را از محفظه جدا کنید.
  2. سر ریش تراش را از مجموعه تیغه برداشته و مجموعه را روی یک سطح صاف قرار دهید.
  3. صفحه ها و واحد تیغه را بردارید. صفحه ها را با یک برس کوچک تمیز کنید و تیغه ها را بازرسی کنید. اگر صفحه خراب یا خورده است، آن را تعویض کنید.
  4. اگر هنگام تعمیر ریش تراش برقی متوجه شدید که دستگاه نیاز به روغن کاری دارد، دستورالعمل های روغن کاری را دنبال کنید.
  • ریش تراش برقی چه مدت باید دوام بیاورد؟

یک ریش تراش برقی خوب موجود در بازار می تواند بیش از هفت سال دوام بیاورد در حالی که میانگین عمر مفید آن پنج سال است و کمترین آن تنها سه سال است. البته، یک مارک معروف ممکن است گران باشد و دوام بیشتری نیز داشته باشد و نیاز به تعمیرات ماشین اصلاح برقی را نیز به تعویق بیاندازد.

 

  • آیا ریش تراش های برقی کند می شوند؟

هنگامی که از یک ریش تراش برقی به عنوان بخشی از برنامه روزمره خود استفاده می کنید، به طور طبیعی تیغه ها و فویل ها با استفاده مکرر از آنها ساییده می شوند. وقتی تیغه ها کند می شوند، به تدریج متوجه می شوید که ریش شما کمتر کنده می شود و اصلاح کمی خسته کننده و زمان بر پیش می رود و زمان تعمیر ریش تراش برقی رسیده است.

  • آیا تیغ های برقی باید تعویض شوند؟

به طور کلی، جایگزینی سر و برش های ریش تراش تیغ برقی ایده خوبی است که هر 12 ماه یک بار انجام شود. اگر موهای شما خیلی ضخیم یا خیلی سفت باشد، ممکن است سرویس ماشین ریش تراش به طور مکرر مورد نیاز باشد.

  • پاک کردن با الکل هنگام تعمیر ریش تراش برقی

پارچه یا گلوله پنبه ای را با کمی الکل مرطوب کنید، پس از خشک کردن تیغه و تمیز کردن با مسواک، الکل را به تیغه ها بمالید. الکل به از بین بردن باکتریهای طولانی مدت کمک می کند و دستگاه را پس از تعمیر ریش تراش برقی تمیز و بهداشتی نگه می دارد.

در این مقاله سعی نمودیم به هر آنچه درمورد ریش تراش برقی و تعمیر آن نیاز است بدانید بپردازیم؛ امیدواریم که مطالب مفید واقع شوند.

3/5 - (52 امتیاز)

مشکلت حل نشده؟😟 معطل چی هستی ؟!🤔 گوشی رو بردار و با 62948(021) تماس بگیر، مشاوره رایگانه!🤩

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خوب گرم نشدن سشوار
علت خوب گرم نشدن سشوار
عوارض لیزر پوست
عوارض لیزر پوست
علت روشن نشدن اتو مو
علت روشن نشدن اتو مو
آیا بوتاکس مضر است؟
عوارض تزریق بوتاکس چیست؟
راهنمای خرید فر مژه برقی
راهنمای خرید فر مژه برقی
راهنمای خرید سوهان برقی ناخن
برای خرید سوهان برقی به چه نکاتی توجه کنیم؟